$3000 за турне до Європи: на Берегівщині затримали двох переправників “ухилянтів”

На Закарпатті поліція затримала чергових переправників, які за 3 тисячі доларів США допомагали чоловікам призовного віку незаконно перетинати кордон. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

До схеми причетні двоє закарпатців — 33-річний організатор з Тячівщини та його 34-річний спільник з Хустщини.

“Маршрут для незаконного перетину вони проклали в межах Берегівського району, поблизу прикордонного села Астей. За три тисячі доларів США з однієї особи фігуранти доставляли клієнта в максимальній близькості до лінії кордону та надавали чіткі вказівки, слідуючи яким чоловіки могли б покинути межі України”, — йдеться у повідомленні.

Провідника затримали разом із клієнтом під час спроби переправити його до Угорщини. Одразу після цього поліцейські затримали й організатора злочину. У зловмисників слідчі вилучили гроші, які встиг передати втікач, автомобіль «Opel» та мобільні телефони.

За незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене організованою групою або вчинене з корисливих мотивів обом закарпатцям загрожує від семи до дев’яти років в’язниці. Їх затримали і відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Стежте за новинами Закарпаття та України у нашому Телеграм каналі.

Будьте першим, хто прокоментує цю новину!

Залишити коментар

Вашу електронну пошту не буде опубліковано.


*